Mikkel Nordsø Band playing at Amager Bio

28. december kl. 20:00 på Amager Bio

Dørene åbner kl. 19:00

Mikkel Nordsø har ry som en alsidig og vanvittig dygtig guitarist. Med tre årtiers liveerfaring byder Mikkel Nordsø Band på alt fra solide rockudladninger, over salsa til roots og jazz. Nordsø har hævet sig over genrebegrænsningerne og står i spidsen for et band der har turneret verden over, og holder fast i en smittende begejstring og en musikalsk idérigdom, der er mere udtalt end nogensinde.

Mikkel Nordsø er blevet hædret med Carl Prisen 2015 som komponist inden for roots-musikken. I 2012 fik han Ken Gudmand Prisen som må anses for at være ”en af rytmisk musiks vigtigste priser herhjemme, som har til formål at skabe opmærksomhed om de musikere, der skaber musikken og lever med og for den”.

Glæd dig til den traditionsrige Mikkel Nordsø-koncert i Amager Bio i mellemjulen.